Over ons

Misschien zie je in ons logo een verzameling puzzelstukjes. Misschien die puzzelstukjes die je niet zelf in huis hebt om je bedrijf verder te helpen. Of je ziet er misschien een sleutel in: een sleutel om een nieuwe visie of een nieuwe aanpak te ontsluiten, of een sleutel tot een groot netwerk dat je verder kan helpen.

Misschien krijg je daardoor wel een andere frisse kijk op zaken, en krijg je nieuwe inzichten. Misschien zie je dan wel de verborgen letters F die naast elkaar staan, ondersteunend, naast de ondernemer, met de neus in dezelfde richting. Evengoed symboliseren die letters F dat de aanpak vanuit een business perspectief en vanuit een human resources perspectief hand in hand gaan, strevend naar een duurzame business en duurzame inzetbaarheid.

Net zoals de lichtblauwe lijn kunnen we wellicht helpen om lijn te brengen in ontwikkelingen die je zelf al in gang gezet hebt, of die afgedwongen worden door jouw klanten en jouw markt. Lijn brengen en structuren op een frisse manier, mensgericht en aansluitend bij jouw eigen stijl en de cultuur van jouw bedrijf. Maar ook recht door zee, no-nonsense, praktisch en in rechte lijn gericht op resultaat.

Anne-Marie

Anne-Marie is een doorgewinterde en ondernemende P&O professional en business partner, met een HBO opleiding Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid (bc. Fontys) en met lange ervaring als verantwoordelijke voor personeelsbeleid en uitvoering bij MKB bedrijven. Sinds 2001 actief als zelfstandig adviseur voor MKB bedrijven die te klein zijn voor een eigen P&O afdeling, als expert bij specifieke P&O projecten, of als vervanger/interim.

Anne-Marie wordt door haar klanten gezien als sparringpartner, niet alleen op P&O gebied maar als luisterend oor en coach voor de ondernemer, met een frisse pragmatische blik.

Ze gaat altijd te werk vanuit het perspectief van de belangen van de business én het perspectief vanuit de medewerker. Anne-Marie heeft P&O ervaring in de Zorg / Maakindustrie / Metalectro / Bouw / Automotive / Agrifood en met verschillende branche-organisaties, Opleidings & Ontwikkelings fondsen etc. Anne-Marie heeft zich tevens verenigd in coöperatie Pac-t waarmee aanvullende werkgebieden worden afgedekt, en heeft een groot netwerk van specialisten die in voorkomende gevallen kunnen worden ingeschakeld.

Anne-Marie is gespecialiseerd in Duurzame Inzetbaarheid als Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid (RCDI®geregistreerd, post-HBO Avans+), waarbij Duurzame Inzetbaarheid altijd vanuit de business wordt aangevlogen.

René

René heeft zijn sporen verdiend als manager en directeur op het gebied van klantelaties, business management, business development, marketing & sales en operationeel management. Hij heeft werkervaring in de branches Zorg/Healthcare/Healthtech, (High)Tech/Maakindustrie, Bouw&Onderhoud, ICT/Telecom, Media en Education bij zowel multinationals als MKB/MKB+. De rode draad door zijn loopbaan is het werken in dynamische veranderende omgevingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een mensgerichte aanpak bij hem voorop staat.

Eind 2017 heeft René de keuze gemaakt om met zijn kennis en ervaring MKB te gaan ondersteunen en is gestart als zelfstandig adviseur op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit, continue verbetering en commerciële vraagstukken. In combinatie met zijn werkervaring wordt hierbij geput uit zijn bedrijfskundige kennis (executive MBA – Universiteit Maastricht en post-HBO gecertificeerd Lean Six Sigma blackbelt – LSS company Rotterdam). Daarnaast helpt zijn technische opleiding (MSc/Ir. TU- Eindhoven) mee in een systematische benadering en in het overbruggen van de kloof tussen techniek, commercie en bedrijfsvoering.

René heeft een sterke voorliefde voor de nieuwe manier van bottom-up / networked werken (co-creatie, lean, lean startup etc.) in de zin van waarde creëren door bundeling van kennis en kunde van verschillende interne- en externe partijen/partners. René is zeer betrokken bij onderwijs en onderwijsinnovatie en is als neven-functie voorzitter van de oudervereniging van havo-atheneum-gymnasium school Titus Brandsma Lyceum in Oss. Maatschappelijke betrokkenheid uit zich onder andere als lid van Rotary Club Oss.